Elizavecca

logotip korejske kozmetičke marke ElizaveccaLogo brenda Elizavecca je slatki zec sa zelenim listom na uhu. Slika nije izabrana slučajno. Ona simbolizuje filozofiju kompanije: kombinaciju prirodnosti i efikasnosti u proizvodima za devojke i žene. Kozmetika je napravljena u najboljim tradicijama K-beauty i zadovoljava međunarodne standarde kvaliteta.

 

Vizitkarta brenda je linija Milki Piggi. To su kreme za negu, maske, losioni i drugi proizvodi koji su naročito efikasni. Imaju prijatnu aromu, daju brze rezultate i pakovani su u slatke bočice i kutije. Takva kozmetika će biti odličan poklon za devojke koje brinu o svom izgledu.

Proizvodi Elizavecca proizvode se pod strogom kontrolom kvaliteta i u skladu su sa međunarodno prihvaćenim sigurnosnim standardima. Kreatori kozmetičkih preparata pridržavaju se sledećih pravila:

SASTAV:

Eko-sigurnost. Kreme i maske proizvode se na ekološki prihvatljiv način.

Odsustvo GMO. Parabeni, hemikalije i druge sintetičke supstance koje mogu pokvariti kožu ne dodaju se kozmetici. Zbog toga možete koristiti kozmetiku Elizavecca za sve tipove kože!

Praktičnost. Sve formulacije se lako nanose na kožu, ispiraju običnom vodom ili uopšte ne zahtevaju uklanjanje.

Primeri pakovanja proizvoda Elizavecca kozmetikeHigijena. Bočice i epruvete su dobro zatvorene i sterilne, tako da korisnici ne moraju da brinu o klicama i bakterijama.

Originalni dizajn. Pakovanje je napravljeno u jedinstvenom stilu koji je posebno popularan kod mladih kupaca.

Stiker Elizavecca original koji se stavlja na proizvode kako bi sprečili plagiranjaAutentična korejska kozmetika Elizavecca opremljena je posebnim hologramom marke koji prevaranti ne mogu da lažiraju. Prisustvo takvog znaka omogućava vam da potvrdite originalnost proizvoda i kvalitet proizvoda. Čuvajte se falsifikata! U internet prodavnici Ladyfatal.rs prodajemo samo originalne proizvode brenda Elizavecca.

Proizvodi brenda ELIZAVECCA:

Pin It on Pinterest

Share This