Farmstay

Uokviren krug sa ilustracijom lišća u njemu pored koga piše farmstay a ispod toga koreaKozmetiku FarmStay proizvodi korejska marka MYUNGIN COSMETICS u Južnoj Koreji, a tokom svog postojanja stekla je popularnost ne samo u svojoj zemlji, već i daleko izvan njenih granica.

Takva popularnost je nastala zbog osobenosti kompozicije, kao i širokog spektra proizvoda. To su pre svega brojni proizvodi za lice i telo, od kojih su najpoznatiji oni koji sadrže mucin puža. Konačno, u sticanju popularnosti i potražnje potrošača, pristupačna cena proizvoda Farm Stay je od velike važnosti.

Prednosti kozmetike marke Farm Stay:

Slika ambalaže farmstay kreme zlatno crne bojeJedna od glavnih prednosti kozmetike Farm Stay je njen prirodni sastav. U proizvodnji kozmetike aktivno se koriste biljne komponente, kao i mucin puža (sluz). Mnogi proizvodi na bazi voćnih i jagodičastih kiselina, kao i biljnih matičnih ćelija i hijaluronske kiseline.

Uprkos raznovrsnim aktivnim sastojcima koje proizvođač koristi, mucin puža čini proizvode jedinstvenim, što blagotvorno deluje i na masnu i na suvu kožu, poboljšava procese regeneracije i ublažava iritaciju.

Slika farmstay proizvoda od sluzi puža

Upotreba prirodnih sastojaka kombinuje se sa upotrebom visokih tehnologija, što obezbeđuje bolji prenos aktivnih sastojaka u duboke slojeve kože, povećava efikasnost sredstava.

Svu kozmetiku FarmStay odlikuje bestežinska tekstura, brzo se upija bez ostavljanja lepljivog sloja.

Proizvodi marke Farmstay

 

 

Pin It on Pinterest

Share This