Lindsay

korejska marka lindsayLINDSAY & COS INC je korejska marka kozmetike specijalizovana za profesionalnu estetsku negu lica i tela. LINDSAY je osnovan 2009. godine, a svoju fabriku kozmetike otvorio je 2012. godine, postavši drugi najpopularniji brend u čuvenoj korejskoj prodavnici OLIVE YOUNG.

Devojka koja se smeje i koristi LINDSAY prirodnu kozmetiku

Modeliranje alginatnih maski – serija Modeling Mask Cup Pack sa prirodnim sastojcima kao što su kolagen, zlato, ugljen, ekstrakti superhrane, biseri, kakao itd. – doneli su pravi uspeh brendu.

Slika kože pre nanošenja LINDSAY maske za liceSlika kože pre nanošenja LINDSAY maske za lice

Slika lica odmah nakon skidanja LINDSAY maskeSlika devojke koja nosi LINDSAY masku za lice

Slika kože nakon skidanja Lindsay maske za lice

 

Važno je znati da LINDSAY u svojoj kozmetici ne koristi hemijske konzervanse, agresivni grašak i sintetičke stabilizatore, stoga se njegovi proizvodi smatraju sigurnim i pogodnim za sve tipove kože, čak i za osetljivu.

Visokokvalitetne formulacije takođe su cenili mnogi kozmetolozi – oni aktivno koriste alginatne maske LINDSAY za svoje profesionalne postupke.

Naša kompanija je jedini zvanični distributer kozmetičkih proizvoda LINDSAY u Srbiji. Kupujući od nas, garantovano ćete dobiti premium proizvode po najboljim cenama! Čuvajte se falsifikata, kupujte kozmetiku samo od ovlašćenih predstavnika.

Izaberite kozmetiku marke Lindsay:

Pin It on Pinterest

Share This