011 441 9200 | 060 115 9878 info@ladyfatal.rs

Opšti i uslovi korišćenja

Pozdravljamo vas u našoj internet prodavnici korejske kozmetike LadyFatal.rs. Vaš pristup, kao i upotreba naše veb stranice (u daljem tekstu: veb lokacija) regulisana je odredbama člana 13. i člana 27. zakona o zaštiti prava potrošača (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) Pristupom veb lokaciji u vlasništvu Busca doo Runjani i njegovom upotrebom prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja. Ako ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, napustite veb lokaciju.

Intelektualna svojina

I sama veb lokacija i svi tekstovi, logotipi, grafičke datoteke, audio i video materijali itd. (U daljem tekstu: Sadržaj) vlasništvo su kompanije Busca doo Runjani ili su objavljeni na veb lokaciji uz dozvolu vlasnika. Korišćenje Sadržaja bez pismenog odobrenja vlasnika Sadržaja je zabranjeno. Autor se obavezuje da će zaštititi svoja prava intelektualne svojine na način propisan zakonom.

Objašnjenja o sadržaju sajta

Dozvoljeni su netačni sadržaji ili štamparske greške. Promene na veb lokaciji mogu se izvršiti u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Autor se ne obavezuje da će redovno ažurirati informacije sadržane na veb lokaciji. Pored toga, autor ne garantuje da će veb lokacija funkcionisati bez prekida ili grešaka ili da je veb stranica kompatibilna sa opremom koju koristite za prikazivanje.

Negiranje odgovornosti

Dok ste na našem veb sajtu, vi sami odlučujete o njenoj upotrebi. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu upotrebom veb stranice ili povezanog Sadržaja.

Veb lokacija može sadržati veze do veb lokacija trećih lica čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takve veze imaju samo informativne svrhe. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politike privatnosti ili sigurnost ovih veb lokacija. Klikom na ove linkove ili korišćenjem informacija sa trećih lokacija, korisnik preuzima punu odgovornost za posledice i unapred uklanja odgovornost sajta LadyFatal.rs za posledice korišćenja informacija sa trećih lokacija.

O sadržaju

Sadržaj objavljen na ovom veb sajtu je intelektualno vlasništvo autora, a njegova direktna ili indirektna upotreba uređena je zakonom o autorskim pravima Republike Srbije.

Promene u uslovima korišćenja

Autor može, bez prethodne najave, u bilo kom trenutku promeniti uslove korišćenja ažuriranjem ovog teksta.

Poreska komponenta

Cena robe na našem sajtu je sa PDV-om.

Poverljive informacije

Podaci o vašoj platnoj kartici prenose se putem javne mreže u sigurnom (šifrovanom) obliku koristeći SSL protokole i PKI sisteme, koje su trenutno najsavremenija kriptografska tehnologija. Informacije platne kartice se nikada ne skladište u sistemu našeg sajta.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime ladyfatal.rs internet prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ladyfatal.rs internet prodavnice (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Načini plaćanja i troškovi isporuke

Možete platiti za porudžbinu na dva načina:

 1. Kreditnom ili debitnom karticom na našoj veb stranici
 2. Narudžbinu platite u trenutku prijema paketa kurirskom službom gotovinom

Cena dostave kurirske službe D Ekpress iznosi 300,00 dinara sa PDV-om. Ako ste robu kupili za iznos veći od 5.000 dinara, dostava je besplatna.

Plaćanje proizvoda karticama na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i Bankom Intesa i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na stranici za plaćanje je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

O tome da li Vaša kartica podržava 3D secure validaciju, kako je možete aktivirati i na koji način je realizovana, možete se raspitati kod svoje banke izdavaoca kartice. Ukoliko Vaša kartica nema mogućnost 3D validacije, plaćanje možete izvršiti na uobičajen način, bez ovog dodatnog koraka.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korištena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Dostava kupljene robe

Dostavu robe kupljene u internet prodavnici korejske kozmetike LadyFatal.rs vrši kurirska služba D Ekpress na teritoriji Republike Srbije. Kurirska usluga D Ekpress pruža brzu, sigurnu i isplativu dostavu paketa.

Rok isporuke paketa

Čim potvrdimo vašu narudžbinu, ona prelazi u status „u obradi“. Na svoju e-adresu ćetedobiti odgovarajuće obaveštenje o statusu vaše narudžbine. Od trenutka prijema obaveštenja, paket će vam biti dostavljen kurirskom službom u roku od 5 radnih dana.

Ako imamo pitanja u vezi sa vašom porudžbinom, naš menadžer će vas kontaktirati.

Kako dobiti paket

Kurirska služba D Ekpress vam dostavlja paket na adresu naznačenu prilikom narudžbe. Predstavnik kurirske službe kontaktiraće vas unapred radi razjašnjenja vremena isporuke.

Ako po prijemu paketa primetite da je ambalaža znatno oštećena, odmah odbijte da prihvatite paket i odmah nas o tome obavestite. Ako je paket u dobrom stanju, potpišite račun i primite paket.

Reklamacije

U slučaju da naručeni proizvod nema fizička svojstva koja je obećao prodavac ili je prodavac poslao pogrešan proizvod, u pogrešnoj količini, pogrešnoj boji, itd. kupac može da uputi reklamaciju na robu pismenim putem na reklamacije@ladyfatal.rs. U slučaju pogrešne isporuke proizvoda, kupac mora odmah da obavesti prodavca, koji će pokušati da reši prigovor u najkraćem mogućem roku.

Prodavac će odgovoriti na pismeno obaveštenje u roku od 8 radnih dana od prijema obaveštenja. Ako utvrdi da je tvrdnja neopravdana, obavestiće kupca i vratiti mu proizvod o njegovom trošku, u slučaju da je u međuvremenu već primio proizvod koji je predmet prigovora.

Kao deo reklamacije, kupac može zatražiti zamenu robe ili povraćaj novca u iznosu kupoprodajne cene (u ovom slučaju iznos se može umanjiti za vreme korišćenja proizvoda, ali ne više od iznosa za koji se smanjila tržišna vrednost proizvoda).

Prodavac zadržava pravo da odbije reklamaciju u sledećim slučajevima:

 • Ako roba nije vraćena u originalnom pakovanju;
 • Ako kupac ne dostavi kopiju računa;
 • Ako se roba šalje pouzećem na adresu prodavca;
 • Ako su nepravilna ambalaža i otprema prouzrokovali mehanička oštećenja proizvoda ili oštećenja.

Prodavac ne snosi odgovornost u sledećim slučajevima:

 • Ako je proizvod oštećen usled nepravilne upotrebe, nepažnje ili namernog ponašanja kupca (ili trećih
  lica), mehaničkih oštećenja i oštećenja u slučaju više sile ili prirodnih katastrofa;
 • Za štetu nastalu tokom transporta od strane dostavne osobe.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ladyfatal.rs internet prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Kakav je postupak povrata novca u slučaju otkazivanja kupovine:

 1. Najkasnije u roku od 24 sata od prijema porudžbine kontaktirajte nas telefonom 011 441 9200, ili e-poštom: reklamacija@ladyfatal.rs, naznačujući vaše kontakt podatke, broj fakture i broj tekućeg računa u srpskim dinarima . Takođe je potrebno navesti ime vaše banke.
 2. Nakon što od vas primimo potrebne informacije e-poštom, poslaćemo vam zahtev za povraćaj sredstava. Odštampajte i potpišite primljeni dokument.
 3. Pošaljite nam paket na adresu koju ste dobili od nas zajedno sa zahtevom za povraćaj novca.

Pažnja! Kurir vam ne vraća gotovinu, sredstva ćete dobiti na tekući račun koji ste naznačili u prijavi!

Ako ste kupovinu platili kreditnom ili debitnom karticom, delimično ili u celosti, refundacija će biti izvršena na račun kartice kojom ste platili porudžbinu. Banka će vratiti sredstva na zahtev prodavca. Prilikom popunjavanja prijave za povrat, kupac je dužan da naznači da je plaćanje izvršeno bankovskom karticom.

Ako se odlučite za razmenu kupljene robe, najkasnije u roku od 24 sata od prijema porudžbine, kontaktirajte nas putem telefona 011 441 9200, ili putem e-maila: reklamacija@ladyfatal.rs, navodeći svoje kontakt podatke i broj računa . Naši zaposleni će koordinirati postupak razmene sa vama.

Zamena je moguća ako proizvod nije oštećen, neiskorišćen i pakovan u originalnu ambalažu.

Često postavljena pitnaja

Kako mogu da naručim proizvode sa sajta?

U internet prodavnici LadiFatal.rs možete da kupujete robu na zalihama i po narudžbi. U Srbiju naručujemo robu direktno iz Južne Koreje, što nam omogućava da uvek imamo najbolje cene i garantujemo kvalitet proizvoda.

Izaberite proizvod koji vam se sviđa i premestite ga u korpu za kupovinu. Posle toga možete da nastavite da kupujete ili da odjavite.

Unesite svoju adresu i detalje za kontakt i očekujte da stigne vaš paket.

Preporučujemo da na našoj veb stranici registrujete nalog koji će vam omogućiti da uvek budete u toku sa najnovijim dostignućima u svetu korejske kozmetike i imate posebne popuste na kupovinu.

Šta ako proizvoda koji mi se dopadne nema na skladištu?

Ako proizvoda koji ste zavoleli nema na zalihama – ne očavajte se! Obratite se našem menadžeru telefonom 011 441 9200 ili e-poštom sales@ladyfatal.rs – dogovorićemo se o uslovima isporuke robe koja vam se sviđa. Takođe možete da se pretplatite na naš Instagram nalog: @ladyfatal_kozmetika i koordinirate kupovinu “uživo” sa našim menadžerom.

Da li primate reklamacije?

Prema zakonu o zaštiti potrošača vršimo povraćaj novca i razmenu dobara. Za više detalja o tome možete pročitati OVDE.

Nisam u Srbiji, mogu li da naručim kupovinu iz inostranstva?

Da, naravno. Kupovinu možete platiti kreditnom ili debitnom karticom nakon dogovora o kupovini sa našim menadžerom. Kontaktirajte nas na povoljan način za vas:

Slanje paketa vrši kurirska služba D Ekpress

Ja sam preduzetnik, mogu li da dobijem posebne popuste za veliku porudžbinu?

Da, naravno. Direktni smo uvoznik korejske kozmetike. Spremni smo da vam prodamo robu po posebnim cenama. Takođe smo spremni da vam ponudimo korejsku kozmetiku po narudžbi. Više o radu sa pravnim licima možete pročitati OVDE.

Pin It on Pinterest