Povraćaj sredstava i razmena robe

Prema zakonu, kupac ima pravo da odustane od ugovora. U ovom slučaju ima pravo na povrat novca ili zamenu na drugi proizvod.

Ako kupac odluči da vrati robu, dužan je da vrati kupljenu robu, a nakon toga kupcu se isplaćuje iznos koji je platio prilikom kupovine.

Internet prodavnica LadyFatal.rs dužna je da plaćeni iznos vrati u roku od 15 radnih dana, ukoliko roba nije oštećena, ne koristi se i upakuje u originalnu ambalažu.

Kakav je postupak povrata novca u slučaju otkazivanja kupovine:

  1. Najkasnije u roku od 24 sata od prijema porudžbine kontaktirajte nas telefonom 011 441 9200, ili e-poštom: reklamacija@ladyfatal.rs, naznačujući vaše kontakt podatke, broj fakture i broj tekućeg računa u srpskim dinarima . Takođe je potrebno navesti ime vaše banke.
  2. Nakon što od vas primimo potrebne informacije e-poštom, poslaćemo vam zahtev za povraćaj sredstava. Odštampajte i potpišite primljeni dokument.
  3. Pošaljite nam paket na adresu koju ste dobili od nas zajedno sa zahtevom za povraćaj novca.

Pažnja! Kurir vam ne vraća gotovinu, sredstva ćete dobiti na tekući račun koji ste naznačili u prijavi!

Ako ste kupovinu platili kreditnom ili debitnom karticom, delimično ili u celosti, refundacija će biti izvršena na račun kartice kojom ste platili porudžbinu. Banka će vratiti sredstva na zahtev prodavca. Prilikom popunjavanja prijave za povrat, kupac je dužan da naznači da je plaćanje izvršeno bankovskom karticom.

Ako se odlučite za razmenu kupljene robe, najkasnije u roku od 24 sata od prijema porudžbine, kontaktirajte nas putem telefona 011 441 9200, ili putem e-maila: reklamacija@ladyfatal.rs, navodeći svoje kontakt podatke i broj računa . Naši zaposleni će koordinirati postupak razmene sa vama.

Zamena je moguća ako proizvod nije oštećen, neiskorišćen i pakovan u originalnu ambalažu.

Pin It on Pinterest