Premium Trepavice Beautier

beautier trepavice srbija ladyfatalNaša kompanija je zvanični ekskluzivni predstavnik korejske marke BEAUTIER, jednog od najvećih svetskih proizvođača nadogradnji trepavica PREMIUM KVALITETA i potrošnih materijala za izgradnju.

Proizvodi kompanije dobili su zasluženo priznanje od profesionalaca na polju uvelićavanja trepavica u desetinama zemalja, kao što su: Austrija, SAD, Australija, Belgija, Kina, Rusija, Nemačka itd.

Cenovnik svih proizvoda BEAUTIER:

Poslednjih godina, na profesionalnom tržištu za nadogradnju trepavica, proizvodi korejskih proizvođača zasluženo izuzimaju svoje evropske i američke kolege. Pre svega, to je idealna kombinacija cene i PREMIUM kvaliteta. A među favoritima korejskih proizvođača je i kompanija BEAUTIER.

volmen trepavica za nadogradnju-premium kvaliteta beautier srbija ladyfatal mad volume lash ladyfatal

zastita trepavica premium beautier LASHIELD PROTECTOR

Proizvode ove kompanije nudimo kupcima na veliko i na malo. Sva roba je prošla potrebnu carinsku kontrolu i ima lekarske potvrde. Sve cene navedene u cenovnicima uključuju PDV od 20%.

redstva za сiscenje lazna trepavica premium beautier srbija ladyfatal

skidac sminke premium beautier srbija ladyfatal makeup remover pad

Proizvodi se prodaju iz našeg skladišta u Srbiji i po narudžbini, direktno iz skladišta BEAUTIER u Južnoj Koreji. Vreme isporuke – od 2 do 14 dana, u zavisnosti od sastava porudžbine i njegove zapremine.

 proizvodi za negu trepavica premium beautier srbija ladyfatal

pinceta samurai premium iz japana za trepavice beautier srbija japan tweezers

pinceta premium iz japana za trepavice beautier srbija japan tweezers

Imamo individualni pristup svakom klijentu. Naši iskusni menadžeri su uvek spremni da vas savetuju po bilo kom pitanju. Uvek ispunjavamo želje naših klijenata.

Cenovnik svih proizvoda BEAUTIER:

premium trepavice za nadogradnju beautier srbija

lepak za trepavice premium beautier srbija ladyfatal

cetkice za lazna trepavica premium beautier srbija ladyfatal

Zbog činjenice da su kupci gore navedenih proizvoda uglavnom profesionalci, odlučili smo da pojednostavimo zadatak odabira proizvoda.

Nudimo vam preuzimanje kataloga sa cenama, gde možete samostalno da izaberete šta vam treba. A zatim kontaktirajte jednog od naših menadžera da biste poslali porudžbinu:

Putem e-maila: sales@ladyfatal.rs

Telefonom: +381 11 4419900

Preko Instagrama: @ladyfatal_kozmetika

Preko facebook-a: ladyfatalkozmetika

Odmah ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i zajedno sa vama ćemo odabrati pravi proizvod i dogovoriti konačnu cenu porudžbine.

 

Pin It on Pinterest