Veleprodaja

Za kupce na veliko i pravna lica

Slika ambalaže tri kreme za lice sa zelenim grančicama i peskom ispod njihNaša kompanija Busca doo, koja je vlasnik internet prodavnice LadyFatal.rs, spremna je da vam ponudi saradnju na obostrano korisnim uslovima.

Ekskluzivni smo distributer kozmetičke marke Lindsay i zvanični zastupnik kozmetičkih brendova kao što su Holika Holika, Elizavecca, Fascy, Farmstay, Secret Key.

Svi naši proizvodi imaju potrebne sertifikate o usaglašenosti, a rok trajanja je najmanje 1,5 godine.

Mi smo spremni da obezbedimo posebne cene i popuste za pravna lica. Radimo sa PDV-om. Pozivamo na saradnju sa prodavnicama kozmetike, frizerima, salonima lepote, fitnes klubovima itd.
Takođe nudimo saradnju regionalnim menadžerima sa njihovom bazom klijenata. Ne radimo samo na teritoriji Republike Srbije, već i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini.

Korejsku kozmetiku uvozimo direktno iz fabrika u Južnoj Koreji i garantujemo najbolju cenu i kvalitet. Robu prodajemo i sa zaliha i isporučujemo po narudžbi.

Ne postoji opšte pravilo saradnje za sve naše partnere, svaki slučaj razmatramo pojedinačno i uvek smo spremni da ispunimo vaše želje.

Uvek smo spremni da našim klijentima pružimo promotivne materijale, kako u digitalnom formatu, tako i u štampanom materijalu.

Za više informacija i za dobijanje kataloga proizvoda sa veleprodajnim cenama kontaktirajte nas putem e-maila: veleprodaja@ladyfatal.rs, biće vam dodeljen lični menadžer sa kojim možete da razgovarate o svim detaljima buduće obostrano korisne saradnje.

S poštovanjem,

Vaša LadyFatal.rs

Pin It on Pinterest