Često postavljena pitanja

Kako mogu da naručim proizvode sa sajta?

U internet prodavnici LadiFatal.rs možete da kupujete robu na zalihama i po narudžbi. U Srbiju naručujemo robu direktno iz Južne Koreje, što nam omogućava da uvek imamo najbolje cene i garantujemo kvalitet proizvoda.

Izaberite proizvod koji vam se sviđa i premestite ga u korpu za kupovinu. Posle toga možete da nastavite da kupujete ili da odjavite.

Unesite svoju adresu i detalje za kontakt i očekujte da stigne vaš paket.

Preporučujemo da na našoj veb stranici registrujete nalog koji će vam omogućiti da uvek budete u toku sa najnovijim dostignućima u svetu korejske kozmetike i imate posebne popuste na kupovinu.

Šta ako proizvoda koji mi se dopadne nema na skladištu?

Ako proizvoda koji ste zavoleli nema na zalihama – ne očavajte se! Obratite se našem menadžeru telefonom 011 441 9200 ili e-poštom sales@ladyfatal.rs – dogovorićemo se o uslovima isporuke robe koja vam se sviđa. Takođe možete da se pretplatite na naš Instagram nalog: @ladyfatal_kozmetika i koordinirate kupovinu “uživo” sa našim menadžerom.

Da li primate reklamacije?

Prema zakonu o zaštiti potrošača vršimo povraćaj novca i razmenu dobara. Za više detalja o tome možete pročitati OVDE.

Nisam u Srbiji, mogu li da naručim kupovinu iz inostranstva?

Da, naravno. Kupovinu možete platiti kreditnom ili debitnom karticom nakon dogovora o kupovini sa našim menadžerom. Kontaktirajte nas na povoljan način za vas:

Slanje paketa vrši kurirska služba D Ekpress

Ja sam preduzetnik, mogu li da dobijem posebne popuste za veliku porudžbinu?

Da, naravno. Direktni smo uvoznik korejske kozmetike. Spremni smo da vam prodamo robu po posebnim cenama. Takođe smo spremni da vam ponudimo korejsku kozmetiku po narudžbi. Više o radu sa pravnim licima možete pročitati OVDE.

Pin It on Pinterest