Uslovi korišćenja

Pozdravljamo vas u našoj internet prodavnici korejske kozmetike LadyFatal.rs. Vaš pristup, kao i upotreba naše veb stranice (u daljem tekstu: veb lokacija) regulisana je odredbama člana 13. i člana 27. zakona o zaštiti prava potrošača (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) Pristupom veb lokaciji u vlasništvu Busca doo Runjani i njegovom upotrebom prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja. Ako ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, napustite veb lokaciju.

Intelektualna svojina

I sama veb lokacija i svi tekstovi, logotipi, grafičke datoteke, audio i video materijali itd. (U daljem tekstu: Sadržaj) vlasništvo su kompanije Busca doo Runjani ili su objavljeni na veb lokaciji uz dozvolu vlasnika. Korišćenje Sadržaja bez pismenog odobrenja vlasnika Sadržaja je zabranjeno. Autor se obavezuje da će zaštititi svoja prava intelektualne svojine na način propisan zakonom.

Objašnjenja o sadržaju sajta

Dozvoljeni su netačni sadržaji ili štamparske greške. Promene na veb lokaciji mogu se izvršiti u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Autor se ne obavezuje da će redovno ažurirati informacije sadržane na veb lokaciji. Pored toga, autor ne garantuje da će veb lokacija funkcionisati bez prekida ili grešaka ili da je veb stranica kompatibilna sa opremom koju koristite za prikazivanje.

Negiranje odgovornosti

Dok ste na našem veb sajtu, vi sami odlučujete o njenoj upotrebi. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu upotrebom veb stranice ili povezanog Sadržaja.

Veb lokacija može sadržati veze do veb lokacija trećih lica čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takve veze imaju samo informativne svrhe. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politike privatnosti ili sigurnost ovih veb lokacija. Klikom na ove linkove ili korišćenjem informacija sa trećih lokacija, korisnik preuzima punu odgovornost za posledice i unapred uklanja odgovornost sajta LadyFatal.rs za posledice korišćenja informacija sa trećih lokacija.

O sadržaju

Sadržaj objavljen na ovom veb sajtu je intelektualno vlasništvo autora, a njegova direktna ili indirektna upotreba uređena je zakonom o autorskim pravima Republike Srbije.

Promene u uslovima korišćenja

Autor može, bez prethodne najave, u bilo kom trenutku promeniti uslove korišćenja ažuriranjem ovog teksta.

Konverzija

Sva plaćanja na ovoj veb lokaciji vrše se u srpskim dinarima (RSD). Iznos računa će biti zadužena sa vaše kreditne ili debitne kartice za konvertovanje svoju nacionalnu valutu u dinarima po važećem kursu Narodne banke Srbije. Veb lokacija nije odgovorna za kursne razlike prilikom zamene valuta za srpske dinare.

Poreska komponenta

Cena robe na našem sajtu je sa PDV-om.

Poverljive informacije

Podaci o vašoj platnoj kartici prenose se putem javne mreže u sigurnom (šifrovanom) obliku koristeći SSL protokole i PKI sisteme, koje su trenutno najsavremenija kriptografska tehnologija. Sigurnost podataka garantuje procesor platnih kartica Raiffeisen banka a.d. Beograd, stoga se celokupni postupak obračuna vrši na veb lokaciji banke. Informacije platne kartice se nikada ne skladište u sistemu našeg sajta.

Pin It on Pinterest